O nama

BLEU PROFESSIONAL

je dio grupacije Bleu Group a nastala je zahvaljujući osnivanju Bleu Homme branda 2015. godine. U vrlo kratkom roku otvorene su trgovine u Dubrovniku, Zagrebu, Zadru i Splitu zahvaljujući kojima se razvila i potreba za veleprodajnim odjelom jer su kupci prepoznali kvalitetu i uslugu. Danas zapošljavamo 30 mladih ljudi, profesionalaca u svojim segmentima.

Tajna uspjeha Bleu grupacije je u profesionalnom pristupu te brzom djelovanju što je izuzetno važno u današnjem poslovanju koje je oblikovao način života modernog doba. Svoje poslovanje temeljimo na operacijama diljem ključnih tržišta regije a kompanija bilježi i značajan iskorak na brzorastućim tržištima Europe.Iza tvrtke koja ima specifičan pristup tekstilu - ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, stoji čitav opus zaposlenika koji nastoje kupcima pružiti maksimalnu vrijednost za proizvode koje nude.

U sklopu kompanije djeluje i odjel trgovine, proizvodnje te distribucije radne i zaštitne odjeće.

Kontinuirano radimo na tome da postojećim i budućim klijentima postanemo visokoprofesionalan partner koji svoje poslovanje gradi na obostranom povjerenju te uspješnoj i dugoročnoj suradnji.

Brojnim referencama uglednih međunarodnih kompanija dokazujemo vrhunsku kvalitetu i stručnost.

Naše najveće zadovoljstvo i mjerilo kvalitete su zadovoljni klijenti.

Misija: Zadovoljstvo kupaca i partnera kroz kvalitetu pruženih usluga predstavlja najveći prioritet

Vizija: Cjelokupnim asortimanom i vrhunskom uslugom osigurati dugoročnu suradnju te postati vodeći dobavljač u industriji